BOMBULA FIKSE ZJARRI
ÇENTRAL TË DIKTIMIT DHE SINJALIZIMIT TË ZJARRIT
Panele anti-zjarri me 2, 3, 4, 6, 10 Loops
Shkeda shtimi 16 deri në 64 Loops
Tastiera komandimi
Detektorë tymi, nxehtësie dhe Karboni Monoksidi
Pulsantë me thyrje xhami
- Sprucatorë Sprinkler
- Sisteme FM 200
- Sisteme Aerosol (Gaz ekologjik)
- Sistem Automatik me CO
2
SISTEME FIKJE AUTOMATIKE
Mbroni ambjentet tuaja me sisteme alarmi për detektim dhe sinjalizim kundra çdo lloj thyerje apo ndërhyrje të padëshiruar. 

MBROHUNI TANI...
ÇENTRALE ALARMI KUNDRA VJEDHJEVE
Mbas përhapjes së flakëve apo probleme të tjera me sistemin e energjisë elektrike mund të ndodhë mos ndricimi i ambjenteve të godinës.

Është shumë e nevojshme vendosja e ndriçuesve të emergjences qe ndricojnë në rast rreziku. 
NDRIÇUES EMERGJENCE
SISTEME AKSES KONTROLLI
Sistem i plotë për hotele dhe zyra institucionesh për kontrollimin e dyerve dhe stafit gjatë orëve të punës.

Teknologjia e radio frekuencave dhe lehtësia në përdorim sjell qëndrueshmëri për këto tipe sistemesh.
Fikse Zjarri
Sisteme Fikjesh Zjarri
Pajisje & Aksesorë
Sisteme Video Survejimi
Fikset e zjarrit janë bombola gazi që nuk  përmbajnë gaz djegës.
Ato përmbajnë  kryesisht shkumë që shërben për shuarjen e zjarrit.
                             më shume...

Sistemet e përhershme
CO2 mund të  jenë
automatike  ose me
aktivizim manual.
Aktivizimi kryhet
mekanikisht ose elektronikisht.
                                       më shumë...
- Maska mbrojtëse me oksigjen
- Tuba me oksigjen
- Bombola krahu oksigjeni
- Rripa mbajtës
- Bombola te frymëmarrjes
- Ndricues elektrike
                              më shumë...
Ju ofrojmë kamera sigurimi
të cilësisë së lartë me kontrollim lokal apo në
distancë duke përdorur
rrjetat si Internet, VPN
apo Intranet.
                                       më shumë...
Ju falenderojmë që vizitoni faqen tonë të internetit.
Për çdo informacion që nuk e gjeni në faqen tonë, ju lutemi mos hezitoni për të na kontaktuar
duke telefonuar në+355692092307 ose duke dërguar e-mail: info@victoria.al .
Kjo faqe interneti është pronë e kompanisë VICTORIA sh.p.k dhe çdo informacion duhet marrë me autorizim nga kjo kompani. Copyright 2011.
Adresa:   Rr "Muhamet Gjollesha" Pll.58
(Përballë Institutit të Fiskulturës)
Tel:          +355692092307
                 +355692062084
E-mail:   info@victoria.al